Naše bezlepková pekárna Babiččina spíž byla založena v roce 2016. Původní majitelka hned od počátku zavedla pečení bez lepku a pekárna si brzy našla své zákazníky.
Naše bezlepková pekárna Babiččina spíž byla založena v roce 2016. Původní majitelka hned od počátku zavedla pečení bez lepku a pekárna si brzy našla své zákazníky.
V roce 2020 jsme pekárnu převzali od původní „babičky“ my, abychom rozšířili koncept o pečení bez cukru, vegan produkty, zdravé svačinky, smoothies, nízkotučné donuty a další sortiment.
Interiér pekárny dostal nový háv a přibylo profesionální vybavení.
Věříme, že se Vám u nás bude líbit a přejeme dobrou chuť!
majitelka
Česká spisovatelka, novinářka a scenáristka. V posledních letech se věnuje především tématu zdravého hubnutí, je autorkou webu Najím se a zhubnu a několika knih, v nichž poskytuje čtenářům vtipnou a čtivou formou praktické návody, jak krok za krokem přejít na nový a účinný způsob stravování. Je také nadšenou kuchařkou, lektorkou kurzů o zdravé stravě a kvalifikovanou poradkyní pro výživu.
majitel
„Jakožto člověk pohybující se spíše v technickém odvětví jsem se o zdravou stravu nikdy zvlášť nezajímal. Až zdravotní problémy mě přiměly zamyslet se nad tím, jaký vliv má strava nejen na naše fyzické zdraví a kondici, ale také na náš pracovní výkon, schopnost zvládat stres a na naši psychiku obecně. Od té doby pro mě jídlo není jen rutinním doplňováním energie, ale i mým koníčkem.“